2022-06-29 06:20Pressmeddelande

Dags för avspark i Klaravik Traktorfotbollscup i Målilla

I helgen är det dags för avspark i Klaraviks Traktorfotbollscup, under Målilla Traktor Power Weekend. Under helgen är det dags för avspark i Klaraviks Traktorfotbollscup, under Målilla Traktor Power Weekend.

I helgen smäller det i Målilla. Från fredag till söndag kommer traktormotorerna gå febrigt varma när evenemanget Traktor Power Weekend gör comeback. Traktorpulling, traktorrace, parad – och den första upplagan av Klaravik Traktorfotbollscup är bara några av aktiviteterna det brummas om. Och i Klaraviks monter går det att quiza och spana in traktorer som just nu auktioneras på klaravik.se. 

Under helgen väntas över 15 000 traktorentusiaster vallfärda till Målilla för en helg i traktorns tecken. Traktor Power Weekend gör nu comeback, efter två ofrivilligt års pandemiuppehåll. Årets upplaga blir också detsamma som premiär för Klaravik.
– Vi ser mycket fram emot detta! Det är ett otroligt häftigt evenemang, säger Anna Söderlund, projektledare på Klaravik som tillsammans med flera auktionsmäklare kommer att guida besökarna i Klaraviks monter. 

Flera i traktorer i Klaraviks monter

I Klaraviks monter (som finns vid speedwaybanan) blir det spänning och action helgen lång. Här kan den tävlingsinriktade briljera i ett maskinquiz och för den som vill fylla ladan med en ny, begagnad, traktor går det att spana in flera traktorer som just nu auktioneras på klaravik.se. En Lanz Bulldog PS 20, en Ford 5610, en Valtra 6250 och en Valtra Valmet 8450 ramar in montern – kanske kan dess nya ägare finnas i vimlet?

Följ Klaraviks Traktorfotbollscup – som direktsänds

Klaraviks medverkan stannar dock inte vid montern. Under söndagen anordnas den första upplagan av Klaravik Traktorfotbollscup, med start kl. 11.30. Lämpligt nog denna Fotbolls-EM-sommar står prestigefulla landskamper på spelschemat. Kan Sverige ratta hem titeln som traktorfotbollsmästare? Det återstår att se! Om du inte har möjlighet att ta dig till Målilla sänds alla matcher live hos Traktor Power här.

För ytterligare rapportering från Målilla, följ också uppdateringar från Klaravik; på Facebook, Instagram och Tik TokOm Klaravik

Klaravik är marknadsplatsen för maskiner, verktyg och fordon. Vi ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt. Klaravik Sverige & Danmark har 190 anställda, 390 000 registrerade budgivare och varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion. 2021 omsatte Klaravik drygt 3 miljarder svenska kronor.