2022-04-01 06:20Pressmeddelande

Klaravik lanserar nytt stylingkoncept

Det nya stylingkonceptetet, inspirerat av fastighetsbranschen, ska revoulutionera upplevelsen av maskiner på klaravik.seDet nya stylingkonceptetet, inspirerat av fastighetsbranschen, ska revoulutionera upplevelsen av maskiner på klaravik.se

En bild säger som bekant mer än 1000 ord. Och från och med idag, 1 april, gör Klaravik och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling gemensam sak i ett helt nytt masking-stylingkoncept: “Klaravik Styling Concept”.
– Vi vet vilken skillnad styling gör för bostäder och är övertygade om att det kommer bli samma effekt för maskiner, säger Frida Finn, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad.

Alla säljande kunder på Klaravik kommer från och med idag att få erbjudande om att inkludera styling till sina försäljningar.
– Vi tittar hela tiden på förbättringar som gör upplevelsen av våra auktioner ännu bättre. Och det här känns som ett lysande sätt att uppgradera vår digitala visning, säger Carita Nero, försäljningschef på Klaravik.

“Gosiga filtar och plädar gör sån skillnad”

Vad består då stylingen av?
– Det kan handla om att visa upp vilka möjligheter maskinen har, utifrån en budgivares drömbild. Jag menar; hur gärna vill en inte ha en uppiffad hytt där myskänslan finns? Precis som i fallet med en bostad är en maskin(hytt) något som många människor spenderar mycket tid i. Och den känslan ska bilderna fånga, konstaterar Frida Finn, och preciserar:
– Det kan tyckas litet; men levande ljus på instrumentbrädan, lite färsk frukt och gosiga filtar och plädar gör sån skillnad!

Första auktionen som säljs med “Klaravik Styling Concept” är en lastväxlare i Karlskoga.
– Vi ser med spänning fram emot hur budgivningen kommer att påverkas av detta, avslutar Carita Nero.


Om Klaravik

Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt. Varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion på vår webbplats klaravik.se till en besökssiffra som överstiger två miljoner varje månad.


Kontaktpersoner

David Kvicklund
Content Manager
David Kvicklund