2018-11-27 11:01Pressmeddelande

Klaravik rekryterar för att stärka sin regionala närvaro

null

I november välkomnar vi fyra nya personer till Klaravik och får därigenom lokal förstärkning i Göteborg, Karlstad, Norrbotten samt Stockholm. Med dessa nya ansikten uppgår den totala personalstyrkan i Sverige till omkring 60 personer.

”Vi ska ha rätt dialekt på rätt plats. Genom att anställa fler personer på fältet har vi möjlighet att komma ännu närmare våra kunder, oavsett var i landet de befinner sig. För trots att vår försäljningsarena är digital är det personliga och lokala mötet mellan säljare och kunder hjärtat i vår affär”, säger Christian Lenander, VD på Klaravik.

Lars-Göran Kalla tar sig an norra Norrbotten som distrikt och Andreas Ekman kompletterar i norra Stockholm.

”Norrbotten är geografiskt stort så vi behöver vara fler auktionsmäklare som delar på en attraktiv region. På så vis kan vi täppa till avstånd och ge fler kunder i Norrbotten möjlighet till en personlig kontakt hos oss”, säger Carita Nero, försäljningschef på Klaravik. Hon fortsätter:
”Stockholm är till skillnad från Norrbotten geografiskt liten region men med stor efterfrågan från kunder att sälja fordon och maskiner på auktion. Vi har redan tre auktionsmäklare i Storstockholm men med Andreas kommer vi att bli ännu mer tillgängliga i de norra delarna av Stockholm”.

Obestånd till västkusten och ökat fokus på kundkommunikation

Tony Andersson är det senaste tillskottet till affärsområdet Obestånd som hanterar konkurser och återtag. Tony har tidigare jobbat på KVD Kvarndammen och har erfarenhet av stora konkurser, bland annat som ansvarig för konkursen i SAAB Automobile. Tony kommer att representera Klaravik Obestånd på västkusten med placering Göteborg. På marknadsavdelningen förstärker vi med David Kvicklund, som får i uppgift att utveckla vår kundkommunikation till att bli än mer nära och målgruppsanpassad. David kommer senast från Högskolan i Skövde där han arbetat som innehållsansvarig kommunikatör och han får nu titeln digital kommunikatör på Klaravik.


Om Klaravik

Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt. Varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion på vår webbplats klaravik.se till en besökssiffra som överstiger två miljoner varje månad.


Kontaktpersoner

Christian Lenander
VD
Christian Lenander
Karin Malmberg
CMO
Karin Malmberg
Carita Nero
VD
Carita Nero
Christian Knutsson
Vice VD
Christian Knutsson
David Kvicklund
Content Manager
David Kvicklund