2023-05-19 14:23Pressmeddelande

Malmö Redhawks hockeysarg till salu på Klaravik

Ny hemmaplan för SHL-sargen! Malmö Arenas sarg auktioneras nu på Klaravik. Ny hemmaplan för SHL-sargen! Malmö Arenas sarg auktioneras nu på Klaravik.

För den som vill känna doften av nyss säkrat SHL-kontrakt finns nu chansen. Hockeysargen som tillhört Malmö Arena, och hockeylaget Redhawks, sedan bygget av arenan stod klart 2008 letar nu ny ägare.

Sargen i Malmö Arena sannerligen har levt och upplevt, med SHL-avancemanget 2015 som kanske främsta Redhawks-höjdpunkt. Under årens lopp har allt från nutida NHL-stjärnor som Filip Forsberg och Teuvo Teräväinen (under Junior-VM 2014) och kultspelare som Jesper Mattsson och Linus Klasén dominerat här. Men nu ska alltså sargen som agerat puckmotare och tacklingsobjekt inför dryga 12 000 i publiken få sig ett nytt hem, via auktionsförsäljningen på Klaravik.

Hamnar hos hängiven Redhawks-supporter?

Sargen är i gott slag men behöver, på grund av ändrade krav från SHL, nu se sig om efter ny klubbadress och hemmaplan. Drömmen för en hängiven Redhawks-supporter med baksida modell större? Eller som ett perfekt tillskott för en klubb längre ner i seriepyramiden? Framtidsmöjligheterna är många, men just nu oklara för sargen av det erkända märket Daco. 

Svaret kommer dock inom kort. Den 25 maj kl. 11.33 avslutas auktionen på klaravik.se.

För mer information, kontakta

David Kvicklund, Content Manager, david.kvicklund@klaravik.se, 054-774 52 31


Ämnen: Klaravik

Om Klaravik

Klaravik är marknadsplatsen för maskiner, verktyg och fordon. Vi ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt. Klaravik Sverige & Danmark har ca 200 anställda, 400 000 registrerade budgivare och varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion. 2022 omsatte Klaravik 3,5 miljarder svenska kronor.


Kontaktpersoner

David Kvicklund
Content Manager
David Kvicklund