2018-05-23 08:00Pressmeddelande

Statoils huvudkontor i Norge säljs på Klaraviks nätauktion

null

Objektet är Klaraviks största någonsin och den första byggnaden bolaget auktionerar ut på sin plattform. Kontorsbyggnaden är 5 219 kvadratmeter stor, rymmer 221 medarbetare och har varit Statoils huvudkontor på ön Melkøya i Norge. Nu är hela byggnaden tillgänglig för budgivning på Klaraviks nätauktion.

– Roligt att ha ett objekt som skiljer sig från våra vanliga tunga fordon, och dessutom rekordstort. Det är bra att vårt unika system och gedigna plattform används för andra typer av objekt också, säger Christian Lenander, vd på Klaravik.

Byggnaden har en bruttoarea på 5 219 kvadratmeter och säljs fullt möblerad. Byggnaden är uppdelad i tre olika vingar som bland annat inkluderar 300 kvadratmeter garderober och en matsal med kapacitet för 150 personer. I byggnaden finner man dessutom 19 enskilda kontor, 26 tysta rum och ett flertal mötesrum i olika storlekar. Utvändigt är byggnaden klädd i sten.

2007 öppnades anläggningen på Norska Melkøya och drivs idag av Statoil. Anläggningen fungerar som en slutstation för rörledningarna som transporterar naturgas från Snøhvit i Barentshavet. På Melkøya omvandlas gasen till flytande naturgas och det är alltså här byggnaden befinner sig idag. Byggnaden är redo att monteras ned, kan skeppas ut till alla världens hamnar och läggs ut på nätauktion på Klaravik.se onsdagen den 23e maj.

För mer information om Klaravik eller anläggningen, kontakta:

Christian Lenander, grundare och vd Klaravik, e-mail:  lenander@klaravik.se, mobil 070–280 79 02

Espen Slettmyr, Vd Klaravik Norge, e-mail: espen.slettmyr@klaravik.no, mobil: +47 45 97 31 60

Objektet finns att beskåda på klaravik.se: https://www.klaravik.no/auction/product/modulbygg-5219m2/


Om Klaravik

Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt. Varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion på vår webbplats klaravik.se till en besökssiffra som överstiger två miljoner varje månad.


Kontaktpersoner

Christian Lenander
VD
Christian Lenander
Karin Malmberg
CMO
Karin Malmberg
Carita Nero
VD
Carita Nero
Christian Knutsson
Vice VD
Christian Knutsson
David Kvicklund
Content Manager
David Kvicklund