2020-10-08 13:42Pressmeddelande

Välgörenhetsauktioner lyfter den goda saken

null

Nu gör Klaravik tillsammans med Truckpoolen i Göteborg gemensam sak för såväl Rosa Bandet som Mustaschkampen till förmån för forskningen för bröst- och prostatacancer.

Under oktober auktioneras den första pallyftaren, då i Rosa Bandet-rosa färg, ut på klaravik.se. Och i november månad målar Truckpoolen tillsammans med Klaravik en auktion och nästa pallyftare i Mustaschkampen-blått.

– Det är vårt sätt att göra skillnad och bidra med det vi kan. Alla kan göra något och eftersom vi har pallyftare i vårt sortiment låg det nära till hands, säger Christoffer Almeida på Truckpoolen, och fortsätter:

– Vi har tidigare år också haft olika satsningar, men då via insamlingar. Men nu känns det kul att testa ett nytt grepp och auktionera ut produkter för den goda sakens skull. Vi hoppas och tror på många bud och ett högt slutpris. Det skulle kännas fint i hjärtat.

Pengar skänks oavkortat till välgörande ändamål

Slutsumman för det vinnande budet går oavkortat till forskningen och Klaravik tar inte ut någon provision.

– Det är ett speciellt år och känns mer relevant än någonsin visa omtanke för våra medmänniskor, både i stort och smått. Så för oss känns det viktigt – och självklart – att bidra till auktionen och därmed forskningen, säger Carita Nero, försäljningschef på Klaravik.

Auktionen för Rosa Bandet avslutas 15 oktober. I början av november auktioneras därefter nästa pallyftare, för stödet till Mustaschkampen. 

För mer information, kontakta

David Kvicklund, kommunikatör, 073.474 77 72, david.kvicklund@klaravik.se


Om Klaravik

Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt. Varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion på vår webbplats klaravik.se till en besökssiffra som överstiger två miljoner varje månad.


Kontaktpersoner

Christian Lenander
VD
Christian Lenander
Karin Malmberg
CMO
Karin Malmberg
Carita Nero
VD
Carita Nero
Christian Knutsson
Vice VD
Christian Knutsson
David Kvicklund
Content Manager
David Kvicklund