2019-09-25 08:30Pressmeddelande

Volvo-giganten L180H såld på Klaravik

null

Det finns stora maskiner. Och så finns det Volvo L180H. Nyligen auktionerades den mäktiga Volvo-hjullastaren på Klaravik för första gången. När den digitala auktionsklubban slog i bordet landade slutpriset på 2 390 000 kr – en av de högsta försäljningssummorna för en hjullastare i Klaraviks historia.

För den säljande kunden Andreas Granlund på A. Granlund Grävmaskiner i Eskilstuna var det några spännande timmar just före auktionsavslut den 19 september. Då rasslade det till i nya-bud-korgen.

”Magnus (Eriksson, Klaraviks auktionsmäklare) hade fått samtal från intressenter som sa att de skulle kliva in sent i budgivningen. Och så blev det”, konstaterar han.

Slutsumman på 2 390 000 kr var – till Andreas belåtenhet – i nivå med vad han hade trott på förhand.

”Det gick egentligen precis som vi önskat och bedömt på förhand”.

Avslut av byggprojekt föranledde försäljning

Att Andreas företag sålde sin rejäla hjullastare-pjäs just nu har sina logiska förklaringar.

”Vi har använt den på ett jobb som avslutades nyligen, och den blev över i vår maskinpark”.

Och det är inte första gången A. Granlund Grävmaskiner florerar i Klaraviks köp-sälj-system.

”Vi har sålt grävmaskiner, redskap och någon lastbil tidigare. Sedan har vi införskaffat grejer också: traktor, grävmaskin och utrustning. För vår del har det fungerat fint åt båda hållen. Både när vi köpt och sålt, tycker jag. Det blir säkert fler tillfällen framöver”. 

För mer information, kontakta

David Kvicklund, kommunikatör Klaravik, 073-474 77 72, david.kvicklund@klaravik.se


Om Klaravik

Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt. Varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion på vår webbplats klaravik.se till en besökssiffra som överstiger två miljoner varje månad.


Kontaktpersoner

Christian Lenander
VD
Christian Lenander
Karin Malmberg
CMO
Karin Malmberg
Carita Nero
VD
Carita Nero
Christian Knutsson
Vice VD
Christian Knutsson
David Kvicklund
Content Manager
David Kvicklund