2023-12-12 09:22Pressmeddelande

Auktion i ”världsklass” – Messi-signerad matchtröja säljs på Klaravik

En Inter Miami-tröja signerad av flera spelare, inklusive Lionel Messi och Sergio Busquets, säljs nu på Klaravik för att stötta Mallbackens IF.En Inter Miami-tröja signerad av flera spelare, inklusive Lionel Messi och Sergio Busquets, säljs nu på Klaravik för att stötta Mallbackens IF.

Klaravik har fått ett sannerligen oväntat besök i auktionsflödet. Bland objekten på auktion hittas nu en Inter Miami-tröja signerad av stora delar av laget – inklusive världsstjärnan Lionel Messi. Bakom auktionen står Mallbackens IF som, i samarbete med Klaravik, säljer tröjan för att kunna fortsätta bidra till en växande damfotboll i Värmland. 

– Sådana här samarbeten är avgörande för att vi i Mallbacken IF ska kunna fortsätta kampen för damfotbollen. Det är tufft läge för många föreningar just nu, inte minst när man driver en elitverksamhet, så varje krona räknas, säger Evelina Nilsson, ordförande Mallbackens IF. 

Ännu en tidigare Barcelona-stjärna 

Den Messi-prydda matchtröjan kom till Värmland via ett amerikanskt nyförvärv under 2023, Anna Henderson, vars pappa jobbar för den David Beckham-ägda klubben Inter Miami. Som en gåva till Mallbacken lyckades man skrapa ihop ett gäng autografer, där framför allt en stack ut mer än andra. Bland signaturerna kunde man snabbt urskilja den som tillhörde en av världens bästa genom tiderna – Lionel Messi.  

Trots att Messi är det stora dragplåstret för många, finns fler stjärnor närvarande på tröjan. Messis lekkamrat från Barcelona, och tidigare mittfältsgiganten, Sergio Busquets har också satt pennan till tyget. Och för den som har bra koll på svenska spelare i USA kanske Christopher McVey kan locka.  

Budgivning för att stötta fotbollstjejer 

Auktionen pågår fram till och med den 19 december, kl. 09.43. Det vinnande budet går oavkortat till Mallbackens IF för att bidra till en grönskande damfotboll i Värmland. 

– Föreningsidrott är något som ligger oss på Klaravik väldigt varmt om hjärtat så därför känns det alltid roligt att kunna utnyttja styrkan i vår plattform till att göra gott. Nu hoppas vi på ett fint slutpris på auktionen så att Mallbacken ska fortsätta kunna driva framgångsrik idrott i glesbygd - jag ser fram emot en nagelbitare till budgivning!, säger Karin Malmberg, marknadschef på Klaravik. 

Tröjan är signerad av:
Lionel Messi, Sergio Busquets, Chris Henderson, David Ruiz, Jean Mota, Corentin Jean, Robbie Robinson, Ryan Sailor, Lawson Sunderland, Christopher McVey, Franco Negri, Nicolás Stefanelli, Victor Ulloa, Cole Jensen och Cameron Johnson. 

För mer information, kontakta

Evelina Nilsson, ordförande i Mallbackens IF, evelina.nilsson@mallbacken.se, 073–843 42 00Om Klaravik

Klaravik är marknadsplatsen för maskiner, verktyg och fordon. Vi ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt. Klaravik Sverige & Danmark har över 200 medarbetare, 400 000 registrerade budgivare och varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion. 2022 omsatte Klaravik 3,5 miljarder svenska kronor.


Kontaktpersoner

Karin Malmberg
CMO
Karin Malmberg